Ексклюзиви
вівторок, 19 жовтня 2021 13:55

Білл Ґейтс у шлюбі мав декілька романів із працівницями

Білл Ґейтс у шлюбі мав декілька романів із працівницями
У 2008 році Ґейтса викрили в інтимному листуванні зі співробітницею компанії. Фото: instagram.com/thisisbillgates

Мільярдер, філантроп і засновник Microsoft 65-річний Білл Ґейтс у шлюбі крутив романи щонайменше із двома працівницями корпорації та фліртував принаймні ще з однією.

Член ради директорів компанії дізнався про роман Ґейтса з менеджеркою 1992 року, пише The Wall Street Journal із посиланням на власні джерела в Microsoft.

"Уже було відомо про тривалі сексуальні стосунки мільярдера з підлеглою на початку 2000-го. Тоді прессекретарка Ґейтса підтвердила факт роману 20-річної давності, який дружньо закінчився. Після цього Ґейтс вийшов із ради директорів Microsoft, але це не перший подібний випадок, про який дізналося керівництво корпорації", - ідеться в публікації.

2008 року Ґейтса викрили в листуванні із працівницею компанії. Він фліртував із нею та пропонував зустрітися поза роботою. Топменеджери Microsoft тоді вимагали від Ґейтса припинити поведінку, яка дискредитує. Він погодився, тож подальших дій компанія не робила. Це підтвердив офіційний представник Microsoft Френк Шоу. Водночас представниця засновника компанії назвала інформацію про флірт помилковою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розбагатіти на розлученні: 11 жінок, які отримали найщедріші відступні

Новина про розлучення Білла й Мелінди Ґейтсів після 27 років шлюбу стала сенсацією. Розлучення все ще може стати найдорожчим в історії. Один із найбагатших людей планети з дружиною накопичили статки в $130 млрд. Це поставило пару в п'ятірку найбагатших у світі. Gazeta.ua розповідає, як Ґейтси закохалися, одружилися та виховували трьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Білл Ґейтс у шлюбі мав декілька романів із працівницями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути