середа, 21 липня 2021 13:41

Безос подарує журналісту і шеф-кухарю по $100 млн

Безос подарує журналісту і шеф-кухарю по $100 млн
Джефф Безос подарує журналісту і шеф-кухарю по $100 млн. Фото: Reuters

Американський мільярдер і засновник компанії Amazon Джефф Безос планує матеріально нагородити кореспондента CNN Ван Джонса і шеф-кухаря Хосе Андреса.

Про це розповіло видання CNN.

Джонс і Андрес отримають по $100 млн і можуть робити з ними все, що хочуть, прокоментував найбагатша людина світу Безос.

Мільярдер оголосив несподівану благодійну ініціативу під назвою "Премія за мужність і ввічливість". Вона направлена на вшанування тих, хто "продемонстрував хоробрість" і спробував об'єднати світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безос поділився враженнями від польоту в космос

"Нам потрібні об'єднувачі, а не наклепники. Нам потрібні люди, які завзято сперечаються і жорстко діють відповідно до того, у що вірять. Але вони завжди це роблять чемно і ніколи не нападають на людей. Ми живемо у світі, де це часто не так. Але в нас є зразки для наслідування", - прокоментував Безос.

Шеф-кухар Андрес доклав зусиль, щоб прогодувати нужденних у всьому світі. Нагорода сама по собі не може прогодувати світ, проте це початок нової глави, зазначив він.

20 липня компанія Blue Origin вперше в своїй історії вивела на космічну висоту капсулу з чотирма астронавтами-туристами. Серед них і власник компанії, найбагатша людина світу Джефф Безос. Старт відбувся о 08:12 ранку за місцевим часом і тривав трохи більш як 10 хв.

Зараз ви читаєте новину «Безос подарує журналісту і шеф-кухарю по $100 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути