Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2018 14:19

Беремо з собою воду, їжу, теплі речі - у Москві почався безстроковий протест

Кілька молодих людей влаштували "безстроковий протест проти неефективної влади" біля пам'ятника Твардовскому на Страсному бульварі в Москві. Таке повідомлення з'явилось у телеграм-каналі "Мітинг у Москві".

"Підтримайте хлопців! Підходьте до пам'ятника Твардовскому в Москві! Проводимо безстроковий протест проти неефективної влади! Беремо з собою воду, їжу, теплі речі та повербанки!" - написано в повідомленні.

Автор: t.me
  Група підлітків почала безстрокову акцію протесту у Москві
Група підлітків почала безстрокову акцію протесту у Москві

До нього прикріплена фотографія. На ній зображені 10 учасників акції. Вони сидять і стоять біля пам'ятника. У руках тримають плакати "Спи! Завтра заборонять сон!" і "Путін, де наші гроші?"

У ніч на 10 вересня активісти заявили, що протестуватимуть, поки влада не скасує "грабіжницьку пенсійну реформу". Також учасники акції вимагають відставки президента та уряду. Виступають за люстрацію держслужбовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії ОМОН затримав 10-річного школяра

У Москві та десятках міст Росії 9 вересня пройшли акції протесту проти пенсійної реформи. У 40 містах країни затримали більше тис. людей. Найбільші затримання пройшли в Петербурзі. Там до поліцейських відділень доставили близько 600 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Беремо з собою воду, їжу, теплі речі - у Москві почався безстроковий протест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути