Ексклюзиви
субота, 24 жовтня 2020 04:30

Байдена хотіли вбити. Стали відомі подробиці справи

Байдена хотіли вбити. Стали відомі подробиці справи
Замах на Байдена готував 19-річний хлопець. Скріншот із відео

У США затримали 19-річного Олександра Трейсмана.

Його підозрюють у підготовці замаху на кандидата в президенти від Демократичної партії Джо Байдена, пише The Washington Post.

Хлопця затримали ще навесні 2020 року, але про це стало відомо тільки зараз.

У квітні Трейсман запостив інтернет-мем з підписом: "Чи варто мені вбити Джо Байдена?". Його запити в пошуковику містили домашню адресу Байдена і окуляри нічного бачення. Підозрюваний виїжджав в сусідній штат, щоб купити штурмову гвинтівку AR-15. А затримали його, коли він знаходився в ресторані Wendy's за декілька кілометрів від будинку Байдена.

В автомобілі Трейсмана виявили п'ять одиниць вогнепальної зброї, вибухівку, інструкцію для виготовлення вибухових пристроїв і 509 тисяч доларів готівкою. Підозрюють, що гроші Трейсман отримав у спадок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замах на Макрона: затримали групу екстремістів

Крім того, силовики виявили у нього три жорсткі диски, на яких були тисячі файлів з дитячою порнографією. Звинувачення в зберіганні заборонених матеріалів підозрюваний заперечує.

Трейсман раніше не був судимий і не попадався на злочинах. Деякі докази вказують на те, що після вбивства політика він збирався втекти за кордон. Його адвокат повідомив, що юнак страждає від психічного розладу - синдрому Аспергера.

Нагадаємо, Байден переміг Трампа на останніх передвиборчих дебатах, які відбулися в США - такі результати традиційного телефонного опитування, яке здійснює телекомпанія CNN відразу після закінчення трансляції. Для 53% аудиторії Байден був більш пам'ятним. 39% більше сподобався Трамп.

Зараз ви читаєте новину «Байдена хотіли вбити. Стали відомі подробиці справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути