Ексклюзиви
субота, 27 лютого 2021 16:39

Зінченко допоміг "Манчестер Сіті" здолати клуб Ярмоленка

Зінченко допоміг "Манчестер Сіті" здолати клуб Ярмоленка
Олександр Зінченко відіграв увесь матч. Фото: Reuters

У Манчестері на стадіоні "Етіхад" завершився стартовий матч 26-го туру англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" - "Вест Гем Юнайтед". Підопічні Хосепа Гвардіоли здобули перемогу з рахунком 2:1.

Рахунок був відкритий на 30-й хвилині матчу - навіс півзахисника господарів Кевіна Де Брейне ударом головою з меж воротарського замкнув захисник Рубен Діаш.

Гості ще до перерви, на 43-й хвилині, змогли відігратися - на простріл захисника Владіміра Цоуфала пішов Джессі Лінгард, удар у якого не вийшов, однак м'яч прилетів прямо до нападника Майкла Антоніо і той майже з лінії воріт підправив його в ціль.

На 68-й хвилині захисник "городян" Джон Стоунс ударом в дотик з меж штрафної відправив м'яч точно в ціль, замкнувши простріл Ріяда Мареза. Передачу Марезу віддавав Олександр Зінченко.

"Манчестер Сіті" в 26 матчах набрав 62 очки і впевнено займає 1-е місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги сезону-2020/2021. "Вест Гем Юнайтед" (45) - на 4-му місці. У головних переслідувачів "городян" - "Манчестер Юнайтед" і "Лестер Сіті" - по 49 очок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ман Сіті" перемагає 18 матчів поспіль

Українець Олександр Зінченко відіграв свій 12 матч в чемпіонаті. У минулому сезоні у нього було 19 матчів у складі "Сіті". Андрій Ярмоленко із "Вест Гему" продовжує заліковувати травму.

Зараз ви читаєте новину «Зінченко допоміг "Манчестер Сіті" здолати клуб Ярмоленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути