пʼятниця, 09 січня 2009 12:56

Зіко замінить Газзаєва в ЦСКА

Артур Антунес Коїмбра, відоміший як Зіко, став новим головним тренером ЦСКА, змінивши на цій посаді Валерія Газзаєва.

Як повідомляє італійський телеканал Sky Sport Italia, угоду з армійським клубом 55-річний бразилець, що до недавнього часу очолював узбецький "Бунедкор", підпише сьогодні, 9 січня.

- Я лечу до Москви, щоб підписати контракт з ЦСКА, - розповів Зіко. - В даний час у моєї нової команди міжсезоння. Скоро ми відлітаємо до Ізраїлю. У клубі багато хто не хоче туди летіти через конфлікт в Секторі Газа, але у нас є зобов"язання перед приймаючою стороною, тому ми туди не дивлячись ні на що полетимо.

Зіко почав тренерську кар"єру в 1999 році в японському клубі "Касіма Антлерс". З серпня 2002 по червень 2006 року очолював збірну Японію, яку вивів у фінальну частину ЧС-2006 і привів до перемоги в Кубку Азії-2004. З липня 2006 року по червень 2008 року Зіко працював в турецькому "Фенербахче", з яким виграв чемпіонат-2006/07, переміг в Суперкубку Туреччини-2007 і досяг найкращого в історії цієї країни результату в Лізі чемпіонів - вийшов в чвертьфінал в розіграші-2007/08.

Після відставки з "Фенербахче" Зіко прийняв "Бунедкор", з яким в нинішньому році виграв чемпіонат і Кубок Узбекистану. Як гравець він з 1976 по 1989 рік провів 94 матчі за збірну Бразилії і забив 68 голів.

sportbox

Зараз ви читаєте новину «Зіко замінить Газзаєва в ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути