неділя, 06 березня 2011 14:15

"Зеніт" переміг ЦСКА і виграв Суперкубок Росії

"Зеніт" переміг ЦСКА і виграв Суперкубок Росії

Пітерський "Зеніт" завоював Суперкубок Росії з футболу, перемігши московський ЦСКА. Матч між цими командами відбувся 6 березня в Краснодарі і завершився перемогою "Зеніту" з рахунком 1:0. Єдиний гол на 73-й хвилині забив Олексій Іонов, який 18-ма хвилинами раніше вийшов на заміну.

У першому таймі обидві команди не реалізували кілька гольових моментів. Найвигідніші можливості, щоб відкрити рахунок, були у Романа Широкова з "Зеніту", Сейди Думбія і Вагнера Лава із ЦСКА.

Після перерви суперники діяли обережніше. Єдиний гол Іонов забив після передачі у виконанні Сергія Сємака. Після проходу по правому флангу Сємак пасом знайшов у центрі штрафної площі Іонова, який відправив м'яч у сітку воріт Ігоря Акінфєєва.

Завоювавши Суперкубок Росії, "Зеніт" став володарем усіх трьох головних трофеїв в російському футболі. У сезоні-2010 пітерці виграли Кубок і чемпіонат країни.

Суперкубок Росії

Зеніт - ЦСКА - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Іонов (73).

ЗЕНІТ: Малафєєв, Анюков, Алвеш, Мейра, Лукович, Зирянов, Сємак (Хусті, 82), Денисов, Широков, Данні, Лазович (Іонов, 55).

ЦСКА: Акінфєєв, Щенников, Ігнашевич, В. Березуцький, Набабкін, Алдонін, Дзагоєв (Нецід, 79), Хонда, П. Мамаєв, Вагнер Лав, Думбія.

Попередження: Денисов (7), Ігнашевич (18), Щенніков (31), Данні (54).

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" переміг ЦСКА і виграв Суперкубок Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути