вівторок, 15 листопада 2011 23:11

Збірна України на "Арені Львів" у меншості дотиснула Австрію

Збірна України на "Арені Львів" у меншості дотиснула Австрію

Товариський матч національних збірних України та Австрії став першою грою, яку було проведено на сконструйованій до Євро-2012 "Арені Львів". Підопічні Олега Блохіна добилися перемоги з рахунком 2:1, зіпсувавши тим самим тренерський дебют Марселю Коллеру.

Господарям вдався швидкий гол - історичний перший м'яч на "Арені Львів" провів на 18-й хвилині Артем Мілевський, відгукнувшись на передачу Олександра Алієва. Зустріч проходила за не дуже сприятливих погодних умов - снігопад у Львові не дозволив командам продемонструвати свою кращу гру.

У другому таймі Олег Блохін випустив на поле ряд свіжих гравців, замінивши у тому числі Мілевського на Андрія Шевченка, а за двадцять хвилин до закінчення зустрічі українці пропустили. Австрійці провели хорошу атаку лівим флангом, а подача у штрафний увінчалася автоголом у виконанні Олександра Кучера.

Відігравшись, австрійці провели ще кілька гострих атак на ворота голкіпера "Спартака" Андрія Диканя, за десять хвилин до фінального свистка команди затіяли невелику бійку - Марко Арнаутович вдарив Ярослава Ракицького, Кучер заступився за партнера по команді і отримав попередження, яке стало для гравця повторним.

Залишившись у меншості, українська збірна зуміла переломити хід зустрічі стараннями Марко Девіча, який забив гол на другій доданій арбітром хвилині.

Товариський матч

Збірна України - збірна Австрії - 2:1 (1:0)

Голи: Мілевський, 18 (1:0), Кучер, 71 (1:1), Девіч, 90+2 (2:1)

Вилучення: Кучер, 81

Нагадаємо, минулого тижня збірна України зіграла внічию (3:3) з командою Німеччини на матчі-відкритті НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Збірна України на "Арені Львів" у меншості дотиснула Австрію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути