субота, 24 вересня 2011 11:22

Захисника "Баварії" підозрюють у підпалі власного будинку

Захисника "Баварії" підозрюють у підпалі власного будинку

Захисник мюнхенського футбольного клубу "Баварія" Брено підозрюється у підпалі власного будинку. Про це повідомляє ESPN з посиланням на окружного прокурора Томаса Штайнкрауса-Коха. За словами прокурора, пожежа в будинку футболіста в ніч на 20 вересня, швидше за все, сталася не випадково. Брено очікує допит.

У заяві на сайті "Баварії" наголошується, що клуб здивований ходом розслідування, але не буде давати коментарі з цього приводу, оскільки не володіє повною інформацією.

Будинок Брено згорів майже повністю, а збитки від пожежі оцінюються в суму від 500 тисяч до мільйона євро. Під час пожежі дружини футболіста Ренати і трьох його дітей не було вдома. Сам гравець через події серйозно не постраждав, але отруївся чадним газом і був на короткий час госпіталізований.

Брено перейшов до "Баварії" з бразильського "Сан-Паулу" в 2008 році, але закріпитися в основному складі мюнхенського клубу поки не зумів. В даний час захисник відновлюється після операції на травмованому коліні, яку йому зробили у травні 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Захисника "Баварії" підозрюють у підпалі власного будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути