Ексклюзиви
понеділок, 13 квітня 2009 14:58

За три дні до матчу розкупили всі квитки на матч "Динамо" - ПСЖ

За три дні до матчу розкупили всі квитки на матч "Динамо" - ПСЖ

Закінчився продаж квитків на повторний матч 1/4 фіналу Кубка УЄФА "Динамо" - "ПСЖ". Як і на двох попередніх домашніх матчах "Динамо" в Кубку УЄФА, в четвер на стадіоні імені Валерія Лобановського очікується аншлаг.


Cьогодні, 13 квітня, до кас стадіону надійде у продаж програма на гру (ціна 5 гривень), де ви зможете знайти детальне представлення суперника та найсвіжішу інформацію про протистояння з французьким клубом.

Футбольний клуб "Динамо" звертається до вболівальників із проханням завчасно прийти на стадіон та зайняти місця відповідно до придбаних квитків. Вхід на територію буде відкритим за дві години до початку матчу, тобто о 17.00.

Пропуск глядачів буде проводитися за допомогою "електронних контролерів" - встановлених на входах зі сторони Паркової алеї та Маріїнського парку системою турнікетів. Користуватися ними просто та зручно. Достатньо лише нанесений на білет штрих-код піднести до зчитуючого вікна турнікету. За секунду система опрацює інформацію та дасть "зелене світло" вашому проходу на стадіон.

На території арени розташовані пункти харчування, в яких усі бажаючі зможуть придбати гарячий чай, каву, хлібобулочні вироби.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «За три дні до матчу розкупили всі квитки на матч "Динамо" - ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути