середа, 13 червня 2018 12:50

За день до старту Кубка світу Іспанія звільнила головного тренера (ОНОВЛЕНО)

Скандал виник у збірній Іспанії. Головний тренер "Фурії Рохи" може бути звільнений за день до старту Кубка світу. Причиною такого рішення є призначення Хулена Лопетегі на посаду головного тренера мадридського "Реала".

"Новоспечений президент Федерації футболу Іспанії (RFEF) Луїс Рубіалес вважає, що Лопетегі його зрадив, дозволивши "Реалу" оголосити про своє призначення за два дні до старту чемпіонату світу. Головний іспанський функціонер був настільки розлючений в Краснодарі, що хотів звільнити баскського фахівця ще вчора ввечері.

Рубіалес сильно розчарований, повідомляє Marca, адже Лопетегі фактично власноруч порушив підготовку "Ла Рохи" до турніру. Команда більше не зможе працювати у спокої, оскільки як преса, так і футболісти розмусолюватимуть призначення нового головного тренера "Реала" протягом усього турніру. На думку Рубіалеса, Лопетегі та "Мадрид" поставили себе вище за інтереси національної збірної", - повідомляє "Футбол24".

Членам федерації довелось заспокоювати президента. Щоб Рубіалес не приймав емоційних рішень, які можуть знищити всі шанси Іспанії на КС-2018.

"Доленосним днем для збірної Іспанії має стати 13 червня. Сьогодні президент RFEF проведе зустріч з Лопетегі тет-а-тет та поставить крапку в цій справі", - йдеться в повідомленні.

Щойно стало відомо, що Лопетегі звільнений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанія оголосила заявку на КС-2018, є дві несподіванки

Напередодні мадридський офіційно оголосив, що головний тренер збірної Іспанії Хулен Лопетегі після завершення Кубка світу очолить "Реал". Хулен Лопетегі раніше очолював молодіжні команди Іспанії, на клубному рівні тренував "Порту". Іспанію очолив після Євро-2016 та з першого місця вивів збірну на Кубок світу в Росію.

Зараз ви читаєте новину «За день до старту Кубка світу Іспанія звільнила головного тренера (ОНОВЛЕНО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути