вівторок, 22 березня 2011 10:37

Воронін забив перший гол у чемпіонаті. Результати 2 туру РПЛ

У понеділок в чемпіонаті Росії відбулися матчі команд, які минулого четверга грали в Лізі Європи УЄФА. "Зеніт" на своєму полі передбачувано розібрався з "Анжи", в той час як московський "Спартак" не без зусиль здолав новачка "Волгу".

Ворота пітерців в поєдинку з "Анжи" захищав В'ячеслав Малафєєв. Футболіст знайшов у собі сили вийти на поле, незважаючи на недавню трагічну загибель дружини. Голкіпер впевнено провів усі 90 хвилин. Втім, роботи в нього було не так багато. Махачкалінськой колега Малафєєва Нукрі Ревішвілі, навпаки, деколи трудився у поті чола, але двічі і він виявився не в силах врятувати команду.

У дебюті зустрічі Роман Широков вразив ціль з близької відстані, а перед самим свистком на перерву ефектний гол вдався Данко Лазовича - серб майстерно пробив зі штрафного у ближній кут. У другому таймі "Зеніт" не раз міг довести справу до розгрому, проте рахунок залишився незмінним. 2:0 - заслужена перемога невського клубу, який поряд з "Рубіном" поки не втрачає очок у турнірі.

Суперники вже зустрічалися три тижні тому в рамках 1/8 фіналу Кубка Росії. Тоді перемогу теж відсвяткував "Зеніт" - 3:2.

Ще один матч відбувся в Москві. "Спартак" приймав новачка чемпіонату "Волгу". Нижньогородці пристойно виглядали в першому таймі, практично не підпускаючи червоно-білих до воріт, але незабаром після перерви підопічні Омарі Тетрадзе здригнулися. Євген Макєєв, який в неділю отримав дебютний виклик до збірної Росії, виконав простріл, а кращий бомбардир попередніх двох чемпіонатів Веллітон забив свій перший гол у нинішньому турнірі.

"Волга" перейшла на гру в два нападаючих, але і ця тактика не принесла гостям успіху. Господарі, хоч і змусили вболівальників понервувати, але втримали мінімальну перемогу.

Відзначимо також матч "Динамо" з "Ростовим", що пройшов раніше , де відзначився український форвард Андрій Воронін, забивши свій перший гол в поточному чемпіонаті.

Ще один матч туру, "Крилья Совєтов" - ЦСКА, перенесений на пізніший термін через незадовільний стан газону на стадіоні "Металург".

Чемпіонат Росії, 2-й тур

Зеніт - Анжі - 2:0 (2:0, 0:0)

Голи: 1:0 - Широков (6), 2:0 - Лазович (45).

ЗЕНІТ: Малафєєв, Анюков, Алвеш, Ломбертс, Лукович, Іонов, Зирянов, Широков, Файзулін (Данні, 46), Лазович (Хусті, 75), Кержаков (Бухаров, 77).

Спартак - Волга - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Веллітон (50).

СПАРТАК: Дикань, Шешуков, Макєєв, Рохо, Озобіч (Яковлєв, 76), Каріока, К. Комбаров, Ібсон, Д. Комбаров (Ф. Кудряшов, 88), Дзюба (Арі, 46), Веллітон.

Томь - Кубань - 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - С. С. Давидов (83).

Амкар - Локомотив - 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - Рістіч (25).

Рубін - Терек - 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - Караденіз (33), 2:0 - Нобоа (57).

Краснодар - Спартак Нальчик - 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - Пікущак (35), 2:0 - Мовсісян (70).

Динамо - Ростов - 3:1 (0:0, 3:1)

Голи: 1:0 - Фернандес (50), 2:0 - Місімовіч (74, пенальті), 2:1 - Хагуш (85), 3:1 - Воронін (90).

ДИНАМО: Шунін, Вілкшир, Ломіч, Фернандес, Гранат, Семшов, Місімовіч (Воронін, 75), Самедов, Дуймовіч (Сапета, 80), Каряка (Смолов, 86), Кураньї.

За матеріалами УЄФА, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Воронін забив перший гол у чемпіонаті. Результати 2 туру РПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути