Ексклюзиви
середа, 22 червня 2011 11:23

Воронін отримав нового головного тренера

Воронін отримав нового головного тренера

Головним тренером футбольного клубу "Динамо" (Москва) до кінця сезону 2011-2012 був затверджений Сергій Сілкін, повідомляється на офіційному сайті клубу.

Таке рішення у вівторок, 21 червня, ухвалила рада директорів клубу.

Свій перший матч у якості головного тренера динамівців Сілкін проведе вже 22 червня, коли в рамках заключного матчу 1-го кола чемпіонату Росії "Динамо" зіграє в Лужниках зі "Спартаком".

Нагадаємо, що в квітні 2011 року, після відставки Міодрага Божовіча, Сілкін був призначений виконуючим обов'язки головного тренера динамівців

У наступних дев'яти матчах, як зазначає "Інтерфакс", команда здобула чотири перемоги при чотирьох нічиїх і одній поразці. Після 14 турів чемпіонату Росії з футболу "Динамо" займає четверте місце.

"Звичайно, дуже радий тепер вже без всяких приставок" в.о. "очолити свій рідний клуб, в якому пройшов усі сходинки, починаючи з надходження в дитячу школу біло-блакитних", - цитує слова Сілкіна прес-служба "Динамо". Новий головний тренер пообіцяв "не ламати нічого в колективі" і "більш грунтовно" займатися насущними питаннями клубу.

Сілкін є випускником футбольної школи московського "Динамо". У 1983-1989 роках в основному складі "Динамо" він провів 117 ігор і забив один гол, а в 1986 році став срібним призером чемпіонату СРСР. Сілкін має вищу фізкультурну освіту, а в 2005 році отримав тренерську ліцензію ФІФА категорії "А". З грудня 2001 року по 2007 рік Силкін був тренером дублюючого складу "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Воронін отримав нового головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути