Ексклюзиви
пʼятниця, 29 липня 2011 08:50

"Волинь" орендувала півзахисника "Карпат"

"Волинь" орендувала півзахисника "Карпат"

Нігерієць Самсон Годвін, рекордсмен серед легіонерів львівських "Карпат" по зіграним матчам, надалі виступатиме за луцьку "Волинь".

Про це в четвер, 28 липня, повідомляє офіційний сайт Левів.

Самсон Годвін перейшов в команду Віталія Кварцяного на правах оренди. Виступати за "Волинь" нігерієць буде до кінця календарного року. Після завершення терміну оренди 31 грудня луцький клуб зможе повністю викупити права на 27-річного півзахисника.

Самсон Годвін став гравцем "Карпат" в 2002-му році і на даний момент є рекордсменом клубу по зіграним матчам серед легіонерів з далекого зарубіжжя (180 поєдинків). За свою збірну Нігерії він провів один матч. Сам гравець зізнався, що буде сумувати за львівськими "Карпатами", за які грав багато років.

"Це - життя, а футбол - це моя робота. Щасливий, що за 10 років виступів у "Карпатах" приніс чимало користі рідному клубу, став своїм у місті, де планую проживати після закінчення кар'єри. Однак сьогодні настав день розставання. Все нормально, я в повному порядку. Звичайно, трохи сумно - тут все таке звичне, дороге серцю. Але нічого, я сподіваюся стати корисним "Волині". Коли за луцький клуб виступав Харрісон Омоко, я спілкувався з ним, розпитував про місто і команду. Тепер побачу все власними очима", - сказав він.

Самсон Годвін одружений на українці і сам в найближчому майбутньому планує стати громадянином України.

"Що стосується сім'ї, то дружина поки залишиться у Львові. Ми очікуємо поповнення в сім'ї, тому буду приїжджати до Львова якомога частіше, адже, на щастя, від Луцька недалеко. Окремо хочу щиро подякувати львівських вболівальників за ту підтримку і симпатію до мене, яку я відчував у Львові протягом всього часу. Я дуже ціную вашу відданість і патріотизм. Ви - неперевершені!", - заявив футболіст.

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" орендувала півзахисника "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути