понеділок, 05 березня 2012 16:52

Володимир Кличко назвав ім'я наступного суперника

Володимир Кличко назвав ім'я наступного суперника

Наступним суперником українського боксера-важковаговика Володимира Кличка стане американець Тоні Томпсон, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com. Кличко-молодший оголосив про бій з Томпсоном незабаром після перемоги над французом Жаном-Марком Мормеком в поєдинку, який відбувся в ніч на 4 березня в Дюссельдорфі.

Томпсон є офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією IBF (Міжнародна федерація боксу), яким володіє Кличко. Українцю також належать титули чемпіона світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація) і суперчемпіона WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Кличко нокаутував Мормека в четвертому раунді

Бій Кличко - Томпсон має відбутися влітку 2012 року, точна дата поки невідома. Український та американський боксери вже зустрічалися в липні 2008 року, і тоді Кличко нокаутував суперника в 11-му раунді.

Кличко розповів також, що наприкінці 2012 року він планує провести бій в Нью-Йорку, де відкриється новий стадіон Barclays Arena (в районі Брайтон-Біч). За словами українця, його суперником в цьому поєдинку може стати американець Кріс Арреола чи росіянин Олександр Повєткін.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Жан Рено і Бельмондо спостерігали за ювілейним нокаутом Володимира Кличка

В інтерв'ю газеті "Спорт-Экспресс" Кличко заявив, що бій з Повєткіним йому дуже цікавий: "Він не програв жодного бою, є олімпійським чемпіоном ... Думаю, такий поєдинок був би цікавий і мені, і Олександрові, і вболівальникам".

У бою з Мормеком Кличко-молодший здобув перемогу технічним нокаутом в четвертому раунді. Коли француз вдруге опинився в нокдауні, рефері Луіс Пабон зупинив поєдинок. Пізніше Мормек заявив, що Пабон зупинив бій занадто рано.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко назвав ім'я наступного суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути