Ексклюзиви
субота, 11 серпня 2012 16:56

Вільна боротьба. Троє українців завершили свої виступи на Олімпіаді

Вільна боротьба. Троє українців завершили свої виступи на Олімпіаді
Ібрагім Алдатов ще зможе поборотися за бронзову медаль, якщо росіянин дійде до фіналу ФОТО: ЕРА

Сьогодні, 11 серпня, на Олімпійських іграх-2012 у Лондоні розігрують комплект медалей у вільній боротьбі серед чоловіків у категорії до 84 кг, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Українець Ібрагім Алдатов в 1/8 фіналу зустрічався з росіянином Анзор Урішевим. Перший раунд наш борець програв "усуху" 0:3. У другому поступався з таким же рахунком, але в підсумку зібрався і вирвав перемогу - 4:3. У вирішальному раунді наш борець виглядав втомленішим і програв 1:4

Відзначимо, що в попередньому раунді Аладатов переміг узбека Заурбека Сохієва - 3:1. Алдатов ще зможе поборотися за бронзову медаль, якщо росіянин дійде до фіналу.

Олександр Хоцяновський не пройшов кваліфікацію у категорії 120 кг. У попередньому раунді українець зустрічався з турецьким борцем Тахой Акгулем і програв з рахунком 0:3, завершивши виступи на Олімпіаді-2012.

Василь Федоришин у категорії до 60 кг поступився грузину Малхазу Заркуа в поєдинку 1/8 фіналу. Українець виглядав невпевнено і дуже пасивно, поступившись у підсумку з рахунком 0:3. У Федоришина ще буде шанс поборотися за бронзову медаль, якщо Заркуа дійде до фіналу.

Зараз ви читаєте новину «Вільна боротьба. Троє українців завершили свої виступи на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути