Ексклюзиви
понеділок, 27 червня 2011 15:30

"У Владикавказі в мене родичі, але це не Газзаєв" - Єрьоменко

"У Владикавказі в мене родичі, але це не Газзаєв" - Єрьоменко

Півзахисник київського "Динамо" Роман Єрьоменко прокоментував чутки про зацікавленість в його послугах казанського "Рубіна" і турецького "Фенербахче", які, нібито, хотіли викупити у "Динамо" права на гравця за 9 € млн.

"Звичайно, я вже чув про ці чутки, дізнаюся новини з Інтернету, - передає слова Єрьоменка кореспондент "Чемпіонат.com". - От тільки особисто до мене ніхто з приводу переходу не звертався. Хоч це лише чутки, приємно, що моя гра привертає увагу інших клубів. Взимку теж ходили такі розмови, але це все було, як і зараз, на рівні чуток. За керівництво "Динамо" не беруся говорити, але на мене ніхто з представників казанського клубу не виходив".

Роман Єрьоменко також розповів, що його зараз пов'язує з Росією.

"Чесно кажучи, з Росією мене пов'язують лише родичі, які живуть в Ростові і Владикавказі. Але це не Валерій Газзаєв, як деякі вболівальники можуть припустити", - зауважив футболіст.

Крім цього, півзахисник "Динамо" своє найближче майбутнє бачить лише в київському клубі.

"На даний момент мене все влаштовує в "Динамо". Але, думаю, ніхто не знає, що з ним буде в майбутньому, тому не став би загадувати далеко вперед. Мій контракт з клубом розрахований до 2014 року. Маю намір як мінімум відпрацювати діючу угоду до її завершення. Тим більше, перед нами поставлені серйозні цілі - треба повернути золоті медалі чемпіонату в Київ, а також успішно виступити в Лізі чемпіонів", - сказав Роман.

Зараз ви читаєте новину «"У Владикавказі в мене родичі, але це не Газзаєв" - Єрьоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути