вівторок, 25 вересня 2018 13:13

Власник "Динамо" відсудив у держави понад мільярд гривень

Власник "Динамо" відсудив у держави понад мільярд гривень
Суркіси відсудили в "ПриватБанку" понад мільярд гривень. Фото: Інформатор

Власник київського "Динамо" Ігор Суркіс і його брат Григорій відсудили в Приватбанку 1 млрд грн. Банк, який належить державі, врегулював суперечку з Суркісами щодо відшкодування капіталізованих внесків.

"2016 року Кабмін за пропозицією НБУ і акціонерів Приватбанку ухвалив рішення про націоналізацію цієї найбільшої на українському ринку фінустанови. Ігор Суркіс і його брат Григорій Суркіс, а також інші пов'язані з Приватбанком особи подали 42 позови проти НБУ.

Іншими позивачами зокрема виступають батько Ігоря і Григорія – Рахміль Суркіс, Світлана Суркіс (дочка Г.Суркіса), Марина Суркіс (дочка І.Суркіса), Поліна Ковалик (один з акціонерів А-Банку), А-Банк, футбольний клуб Динамо (І.Суркіс – президент клубу).

Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов сім'ї Суркісів і постановив стягнути з Приватбанку кошти в сумі 1,05 мільярда гривень, 266,2 тисяч доларів, а також 7,8 тисяч євро. Відповідне рішення підтвердив Київський апеляційний адміністративний суд.

Державна виконавча служба 13 листопада 2017 року відкрила провадження про стягнення з Приватбанку коштів на користь І. Суркіса, Р. Суркіса, С. Суркіс, М. Суркіс і П.Ковалик. Суми коштів, що підлягають стягненню, в системі не уточнюються", - повідомляє "Футбол24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс має талант: з усіх варіантів обирати найгірший

Приватбанк заблокував видачу кредитів київському "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Власник "Динамо" відсудив у держави понад мільярд гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути