четвер, 06 листопада 2008 12:57

Віталія Кличка зобов"язали провести наступний бій з Гомесом

Віталія Кличка зобов"язали провести наступний бій з Гомесом

Всесвітня боксерська рада (WBC) зобов"язала українського боксера-важкоатлета Віталія Кличка провести свій наступний бій з кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом. Кличко є чемпіоном світу за версією WBC, а Гомес - офіційним претендентом на цей титул. Бій повинен відбутися на початку 2009 року, повідомляє East Side Boxing.

Вирішення про проведення поєдинку Кличко - Гомес було прийняте 6 листопада на конгресі WBC, що проходить в китайському місті Ченду. Якщо найближчим часом промоутерські компанії боксерів не домовляться про умови проведення бою, то право на його організацію буде розіграно на аукціоні, який відбудеться 19 грудня в Мехіко.

Віталій Кличко завоював титул WBC 11 жовтня, перемігши технічним нокаутом нігерійця Семюела Пітера. Незабаром після цього бою українець заявив, що ще не ухвалив рішення з приводу продовження кар"єри. За словами Кличка, його цікавлять поєдинки тільки з Валуєвим і Льюісом.

Хуан Карлос Гомес став офіційним претендентом на титул WBC 27 вересня, коли він переміг по очках українця Володимира Вірчиса. Всього на професійному рингу кубинець провів 46 боїв, здобув 44 перемоги і зазнав однієї поразки. Ще один поєдинок був визнаний таким, що не відбувся.

Зараз ви читаєте новину «Віталія Кличка зобов"язали провести наступний бій з Гомесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути