четвер, 31 січня 2008 16:33

Вірчіс все ж таки зустрінеться з Гомесом

Вчора голова німецької промоутерської компанії Arena Box-Promotion Ахмед Онер заявив про те, що його розбіжності з кубинським суперважковаговиком Хуаном Карлосом Гомесом улагоджені, і його підопічний зустрінеться у відбірковому поєдинку за версією WBC з українцем Володимиром Вірчісом.

Втім, за словами Онера, Гомес не згодний проводити цей поєдинок 8 березня, як це запропонувала сторона, яка представляє інтереси Вірчіса, - промоутерська компанія Universum Box-Promotion. 25 січня менеджер Гомеса Джесі Родрігес повідомив, що Гомес готовий зустрітися з Вірчісом, але на підготовку до такого відповідального поєдинку йому потрібно більше, ніж п"ять тижнів, і їх бій міг би відбудуться 29 березня або в перший тиждень квітня.

14 січня Universum Box-Promotion виграла конкурс на право проведення поєдинку Вірчіс-Гомес, переможець якого стане обов"язковим претендентом на титул WBC у надважкій вазі. Проте незабаром після цього Гомес публічно заявив про те, що йде з Arena Box-Promotion, чим поставив свою участь в цьому поєдинку під сумнів. Втім їм вдалося незабаром порозумітися, і зараз Онер і Гомес упевнені у тому, що WBC не дозволить Вірчісу і його промоутерам замінити Гомеса на якого-небудь іншого боксера, повідомляє allboxing.ru.

Зараз ви читаєте новину «Вірчіс все ж таки зустрінеться з Гомесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути