середа, 19 травня 2010 15:23

Вілья переходить в "Барселону" за 40 мільйонів євро

Вілья переходить в "Барселону" за 40 мільйонів євро

Іспанська "Барселона" придбала у "Валенсії" нападаючого збірної Іспанії Давіда Вілью за 40 мільйонів євро, передає Reuters. Про перехід Вільї повідомив президент "Валенсії" Мануель Льоренте, який назвав суму трансферу гравця. 21 травня Вілья пройде медичне обстеження і підпише з "Барселоною" чотирирічний контракт.

Іспанські ЗМІ почали писати про перехід нападаючого до "Барселони" кілька тижнів тому. 19 травня цю інформацію підтвердив президент каталонського клубу Жоан Лапорта, який заявив, що переговори з "Валенсією" йдуть добре і повинні завершитися в найближчі дні.

28-річний Вілья є форвардом основного складу збірної Іспанії, в 2008 році він виграв чемпіонат Європи, ставши з чотирма голами кращим бомбардиром Євро-2008. Головний тренер іспанської збірної Вісенте дель Боске включив Вілью в розширений склад на чемпіонат світу 2010 року в ПАР.

За "Валенсію" Вілья виступав з 2005 року. У складі цієї команди він виграв Кубок Іспанії. В останні роки Вілья завжди входив до числа самих результативних нападників чемпіонату Іспанії. У першості країни сезону-2009/10 він забив 21 гол. Раніше форвард виступав за "Сарагосу", вигравши з цією командою Кубок і Суперкубок Іспанії, і за хіхонського "Спортінг".

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Вілья переходить в "Барселону" за 40 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути