Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2012 17:08

Віллаш-Боаш може очолити "Інтер"

Віллаш-Боаш може очолити "Інтер"

Міланський "Інтер" почав переговори з португальським тренером Андре Віллаш-Боашем, який 4 березня був звільнений з лондонського "Челсі". Віллаш-Боашу запропонували очолити "Інтер" після закінчення сезону-2011/12 і підписати контракт на два роки із зарплатою три мільйони євро на рік, повідомляє інтернет-видання Goal.com з посиланням на свої джерела.

В даний час головним тренером "Інтера" є Клаудіо Раньєрі, який очолив команду по ходу сезону. Під його керівництвом "Інтер" виступає невдало.

У чемпіонаті Італії він йде на сьомому місці, відстаючи від лідируючого "Мілана" на 17 очок. У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Інтер" зазнав виїзну поразку від французького "Марселя" з рахунком 0:1.

За даними Goal.com, якщо "Інтер" не зуміє обіграти "Марсель" за сумою двох зустрічей, то Раньєрі буде звільнений відразу після вильоту команди з Ліги чемпіонів, а виконувати його обов'язки до кінця сезону буде тренер молодіжної команди Андреа Страмачьоні.

Власник команди Массімо Моратті може змінити рішення про звільнення Раньєрі після закінчення сезону тільки в тому випадку, якщо "Інтер" виграє Лігу чемпіонів.

Що стосується Віллаш-Боаша, то його звільнили з "Челсі" 4 березня - на наступний день після поразки команди від "Вест Бромвіча" (0:1) в матчі чемпіонату Англії. В "Челсі" португалець перейшов в червні 2011 року з "Порту", підписавши трирічний контракт.

Зараз ви читаєте новину «Віллаш-Боаш може очолити "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути