вівторок, 03 липня 2012 14:10

Венгер відмовився очолити збірну Франції

Венгер відмовився очолити збірну Франції
Венгер хоче відпрацювати контракт з "Арсеналом" ФОТО: chelsearus.com

Головний тренер лондонського футбольного клубу "Арсенал" Арсен Венгер відповів відмовою на пропозицію президента Федерації футболу Франції (FFF) Ноеля Ле Грае очолити збірну Франції, яку після чемпіонату Європи залишив Лоран Блан. Про це повідомляє видання L'Equipe.

Ле Грае і Венгер провели попередні переговори. За інформацією L'Equipe, наставник "Арсеналу" погодився розглянути варіант суміщення посад у клубі і збірній, але в підсумку відмовився. Раніше сам Венгер заявляв, що має намір до кінця відпрацювати контракт з лондонською командою, який діятиме ще два роки. Венгеру пропонували роботу зі збірною Франції в 2008 і 2010 роках після невдалого виступу команди на чемпіонаті Європи та чемпіонаті світу відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блан йде зі збірної Франції - ЗМІ

Також не погодився очолити збірну Франції колишній наставник "Марселя" Дідьє Дешам, який залишив пост 2 липня. Дешам в переговорах з FFF заявив, що не бачить себе тренером національної команди в найближчому майбутньому.

За відомостями L'Equipe, після відмови Дешама і Венгера керівництво FFF розглядає кандидатури наставника збірної Омана Поля ле Гуена та Франсіса Смерецьки, який працює з юнацькими збірними Франції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дешам офіційно залишив "Марсель"

Свій найближчий матч збірна Франції проведе 15 серпня, зустрівшись у товариській зустрічі з командою Уругваю.

На чемпіонаті Європи під керівництвом Лорана Блана збірна Франції дійшла до чвертьфіналу, де поступилася команді Іспанії (0:2).

Зараз ви читаєте новину «Венгер відмовився очолити збірну Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути