Ексклюзиви
субота, 01 травня 2021 10:46

В "Ювентусі" відбудуться революційні зміни

В "Ювентусі" відбудуться революційні зміни
"Ювентус" провалює сезон в Італії. Фото: Reuters

Уже перед наступним сезоном в "Ювентусі" можуть відбутися значні зміни - в клубі готуються до зміни президента і спортивного директора. Про це повідомляє Football Italia з посиланням на La Gazzetta dello Sport.

На тлі посилення чуток про швидке звільнення Андреа Пірло з поста головного тренера "Ювентуса" стало відомо, що в Турині в останні дні був помічений Массіміліано Аллегрі, якого ЗМІ називають головним претендентом на заміну нинішньому наставникові "старої синьйори". У його штаб може увійти колишній захисник "Юве" Андреа Барцальї.

Однак Пірло - не єдиний, хто може заплатити високу ціну за погані результати "Ювентуса" в цьому сезоні. Нинішній президент клубу Андреа Аньєллі, один з головних архітекторів розваленої Суперліги, може бути відсторонений від посади, а його місце готовий зайняти Алессандро Насі, що входить до складу голів ради директорів.

Спортивний директор "Юве" Фабіо Паратічі також ризикує опинитися без роботи - на це місце розглядають його колегу з "Наполі" Крістіана Джунтолі і Джузеппе Маротту, що нині працює в "Інтері". Не виключений також варіант, при якому цю посаду займе або Алессандро Дель П'єро, або Давид Трезеге.

Майбутня революція може торкнутися і ключових футболістів туринців - Кріштіану Роналду і Пауло Дібали. Доля обох футболістів залишається невизначеною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Аталанта" зіграє з "Ювентусом" з глядачами

Цього року "Ювентус" втратив усі шанси виграти чемпіонат, вийшов у фінал Кубка Італії, а в Лізі чемпіонів вилетів в 1/8 фіналу. У турнірній таблиці туринці йдуть четвертими, поступаючись "Інтеру", "Аталанті", та "Наполі".

Зараз ви читаєте новину «В "Ювентусі" відбудуться революційні зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути