Ексклюзиви
пʼятниця, 18 листопада 2011 10:08

У Росії на стадіонах заборонили лазерні пристрої

У Росії на стадіонах заборонили лазерні пристрої

Російський футбольний союз (РФС) ввів заборону на використання лазерних пристроїв на стадіонах до, під час і після закінчення ігор. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

Причиною заборони називаються випадки застосування таких пристроїв, які почастішали і можуть завдати шкоди здоров'ю футболістів, а також вплинути на результати матчів.

Лист президента РФС про заборону розіслано керівникам всіх професійних клубів. Чи передбачається ввести якісь санкції за використання на матчах лазерних вказівок, на сайті футбольного союзу не уточнюється.

Останнім часом питання про необхідність заборони лазерних вказівок піднімався в пресі. Невдоволення використанням вболівальниками таких пристроїв, зокрема, висловлювали воротар московського "Динамо" Антон Шунін і голкіпер столичного "Спартака" Андрій Дикань після матчу цих команд (1:1), що відбувся 5 листопада.

Зараз ви читаєте новину «У Росії на стадіонах заборонили лазерні пристрої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути