пʼятниця, 16 жовтня 2020 11:09

У Росії хочуть забрати Євро-2021

У Росії хочуть забрати Євро-2021
Стадіон в Санкт-Петербурзі є першим кандидатом на скорочення. Фото Комерсант

Багатостраждальний Євро-2021 може змінити формат. Англійське видання The Sun повідомляє, що УЄФА планує скоротити число міст, які приймуть прийдешню континентальну першість.

У зв'язку зі стрімким поширенням коронавірусу УЄФА розглядає можливість скорочення міст, в яких мають відбутися матчі чемпіонату. Називають два міста, які можуть залишитися без матчів Євро. Це Санкт-Петербург і Баку, який зараз в зоні конфлікту з Вірменією.

Росіяни нічого не знають про плани УЄФА.

"Нам про такі плани і дискусії нічого не відомо", – сказав генеральний директор оргкомітету Євро-2020 в Санкт-Петербурзі і член виконкому УЄФА Олексій Сорокін. Сприймаємо цю інформацію як не надто достовірні чутки. Продовжуємо підготовку до Євро. Ми в щоденному контакті з колегами з УЄФА, недавно провели круглий стіл щодо окремих аспектів організації Євро. Поки у нас ніщо не викликає занепокоєння".

Існує ще один варіант: Євро-2020 може прийняти одна країна на 4 стадіонах. Це можуть зробити, щоб скоротити число поїздок на тлі пандемії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легенда збірної України офіційно працевлаштувався у московському клубі

Чемпіонат Європи має відбутися з 11 червня по 11 липня 2021 року. Матчі повинні пройти в 12 містах Європи: Санкт-Петербурзі, Лондоні, Мюнхені, Баку, Римі, Бухаресті, Дубліні, Копенгагені, Більбао, Глазго, Будапешті та Амстердамі.

Зараз ви читаєте новину «У Росії хочуть забрати Євро-2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути