понеділок, 15 січня 2018 16:26

"У Ньоні дивуються, перечитуючи маячню маріупольського ватажка" - прокуратура винесла вердикт по обранню Суркіса в УЄФА

Прокуратура Києва не знайшла криміналу в проведенні виборів кандидата в члени Виконкому УЄФА Григорія Суркіса.

Офіційну відповідь опублікував у журналі "Футбол" головний редактор видання Артем Франков. За цим фактом він раніше подавав у прокуратуру запит.

 

"Європейський союз футбольних асоціацій уже звик, що після феєричного Євро-2012 в Україні з'явилися зовсім інші майстри "пофеєрити". Підозрюю, в Ньоні досі дивуються, перечитуючи маячню маріупольського футбольного ватажка Василя Журавльова. Але, впевнений, ще більший подив викликає у європейських функціонерів поведінка керівництва національної федерації, яка не лише не припинила цей "цирк на дроті", але й всіляко потурала найманому клоуну своєю бездіяльністю - в чому бачу і свою провину як члена виконкому.

Маю велику надію, що після публікації офіційної відповіді з прокуратури цей надутий "компромат" остаточно сконає, а комітет ФФУ з етики та чесної гри, який досі не діяв, під керівництвом Франческо Баранки згадає, що у нього в назві присутнє слово "етика", - написав Франков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Олімпійському" вивісили банер з написом: "SCURKIS-SEPAR. Маріуполь – це Україна"

Президент Федерації футболу Маріуполя Василь Журавльов звинуватив Григорія Суркіса в підробці документів при обранні в члени виконкому УЄФА.

Журавльов написав відкритого листа братам Суркісам, де стверджував, що їхні дії створюють загрозу національній безпеці України.

В серпні торік "Динамо" відмовилося їхати на матч у Маріуполь, мотивуючи це відсутністю гарантій безпеки у зв'язку з близькістю до зони АТО.

Пізніше Апеляційний комітет Федерації футболу України (АК ФФУ) затвердив технічну поразку (0:3) "біло-синіх". "Динамо" має намір відстоювати свою позицію в Спортивному арбітражному суді Лозанни (CAS).

Зараз ви читаєте новину «"У Ньоні дивуються, перечитуючи маячню маріупольського ватажка" - прокуратура винесла вердикт по обранню Суркіса в УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути