субота, 02 січня 2021 12:17

У "Генті" може залишитися два українця

У "Генті" може залишитися два українця
Пластун прийшов у "Гент" із болгарського "Літекса". Фото "Гент"

Бельгійський "Гент" може розпрощатись з українським легіонером, але ним не стане Роман Яремчук. Гра Ігоря Пластуна не задовільняє тренерський штаб, який може вказати українцю на двері.

Придбання захисника є пріоритетним варіантом "Гента" у зимове трансферне вікно. Керівництво клубу та тренерський штаб не задоволені грою в обороні українця Ігоря Пластуна на Мішеля Нгаду. Тому для виконання поставлених цілей команду потрібно підсилювати у захисній ланці, повідомляє Voetbalprimeur.

Гра оборонців значно погіршилась у порівнянні з минулим сезоном. Те ж саме стосується і ще одного захисника "Гента" Діно Арсланагича. То ж не виключено, що бельгійці вкажуть "на вихід" цілій плеяді оборонців.

Щодо трансферу Романа Яремчука, то тут все залежить від рішення самого українця. Якщо нападник вирішить вже найближчим часом покинути клуб, то скаутам "Гента" прийдеться поламати голову, щоб знайти гідну заміну забивному форварду з України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко долучився до перемоги над "Евертоном"

Зараз ціла низка клубів проявляють інтерес до Яремчука. Ними стали "Рома", "Галатасарай" та "Спортінг". Влітку після конфлікту з наставником Роман вимагав свого продажу у іншу команду. Після зміни тренера український гравець отримує стабільне місце у атаці команди. Тому рішення форварда дещо пом'якшилось, але все одно нападник воліє змінити команду.

Зараз ви читаєте новину «У "Генті" може залишитися два українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути