середа, 26 жовтня 2011 08:48

У Чехії п'яний арбітр без причини вилучив трьох футболістів команди

У Чехії п'яний арбітр без причини вилучив трьох футболістів команди

Матч одного з нижчих дивізіонів чемпіонату Чехії вийшов обслуговувати дуже п'яний головний арбітр (на фото). У такому стані в ході поєдинку він без причини вилучив трьох футболістів однієї з команд.

Як повідомив представник клубу "Джестрабі" з міста Лхота, від арбітра ще до матчу сильно пахло алкоголем.

"Від нього тхнуло, як від пивоварного заводу, він навіть не приховував той факт, що відзначає день народження", - розповів Карел Душек газеті Lidove Noviny.

За його словами, в ході матчу він неодноразово падав. Потім рефері без причини один за іншим вилучив трьох гравців "Джестрабі". Суперник - команда з міста Тинец-над-Лабем - через це відмовилася атакувати, її гравці просто перепасовувалися між собою. Навіть їхні фанати почали аплодувати такому вчинку.

"Не було ніякої можливості усунути п'яного арбітра від матчу. Якщо б ми відмовилися грати, до нас би застосували санкції", - поскаржився Душек.

Після гри поліція затримала п'яного рефері. У його крові було виявлено 1,94 проміле алкоголю. При цьому навіть 0,5 вже вважається станом серйозного алкогольного сп'яніння.

Що стосується самого матчу, який закінчився нічиєю 1:1, то чеська футбольна влада призначила перегравання. У підсумку рефері отримав довічну дискваліфікацію.

Зараз ви читаєте новину «У Чехії п'яний арбітр без причини вилучив трьох футболістів команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути