Ексклюзиви
середа, 17 березня 2010 17:10

В Англії з клубу вперше зняли очки через борги

В Англії з клубу вперше зняли очки через борги

Англійська Прем"єр-ліга офіційно оголосила про зняття дев"яти очок з "Портсмута", який зазнає серйозних фінансових проблем. Борги аутсайдера чемпіонату налічують 130 мільйонів доларів, що суперечить регламенту турніру.

Як покарання за таке порушення, як раз і передбачено зняття очок. Варто відзначити, що на цей захід прем"єр-ліга пішла вперше за свою історію (1992 рік).

Команда Аврама Гранта, яка набрала в 29 матчах нинішнього сезону 19 балів, тепер залишилася лише з 10. Відставання від "рятівного" 17-го місця, яке займає "Вулверхемптон", зросло до 17 очок.

Нагадаємо, що по ходу нинішнього сезону "Портсмут" став першим клубом-банкрутом Прем"єр-ліги. На "Фреттон Парк", де за кілька місяців змінилося п"ятеро власників, була введена примусова адміністрація.

Портсмут вигравав Кубок Англії двічі, останній раз в 2008, обігравши в фіналі валлійський "Кардіфф Сіті" з рахунком 1-0. Принциповим суперником "помпі" є клуб "Саутгемптон".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «В Англії з клубу вперше зняли очки через борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути