субота, 27 січня 2018 16:31

Усик або Брієдіс програють вперше

Усик або Брієдіс програють вперше
Усик та Брієдіс битимуться в Ризі в півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії. Фото: vesti-ukr.com

Сьогодні в столиці Латвії Ризі у півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії у першій важкій вазі зустрінуться місцевий боксер Майріс Брієдіс та українець Олександр Усик. Брієдіс володіє титулом WBC, Усик – WBO. Приблизно з 23.00 год. розпочнеться текстова трансляція на gazeta.ua. Декілька думок з приводу події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик провів відкрите тренування під відомий хіт

Усик - фаворит

Брієдіс – добротний боксер, вольовий, ударний. При всьому Усик все таки кращий. Він швидший, винахідливіший і хитріший. Поступається хіба що в силі удару. Якщо не пропустить, швидше за все переможе за очками. Думається, навіть в гостях, різниця в очках може бути не менше шести.

Хтось вперше програє

На двох суперники мають 36 перемог і жодної поразки. Усик виграв 13 боїв, 11 нокаутом. Брієдіс – 23 бої, 18 достроково. За регламентом турніру, нічиєї не буде. Замість трьох суддів підрахунок будуть вести четверо, але картку "зайвого" судді використають лише в тому випадку, якщо інші судді нарахують нічийний результат. Якщо ж і четвертий суддя поставить нічию, тоді у фінал вийде той, хто переможе в заключному раунді.

Нічиєї не буде. Якщо ж і четвертий суддя поставить нічию, тоді в фінал вийде той, хто переможе в заключному раунді

Брієдіс має ризикувати

Брієдіс не переможе у шаховій партії. Йому треба ризикувати. Бажано з перших раундів нав'язати силовий бокс. Частіше бити по корпусу. Періодично вибухати і шукати свого шансу в атаці.

Усик поки переконливіший

Усик на передматчевих заходах дуже впевнений. На куражі. Чого не скажеш про Брієдіса. Той помітно нервує. Першим відводить погляд. Українець явно переконливіший і впевненіший до бою. Як і українські вболівальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дуель поглядів Усика та Брієдіса пройшла без розборок

Другий фіналіст визначиться в Сочі

Суперник Усика або Брієдіса визначиться в другому півфіналі суперсерії. 3 лютого зустрінуться росіянин Мурат Гассієв і кубинець Юніер Дортікос. Невеликим фаворитом виглядає росіянин.

Зараз ви читаєте новину «Усик або Брієдіс програють вперше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути