Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2011 09:00

Юніорська збірна Росії з хокею ледь не повторила долю ярославського "Локомотива"

Юніорська збірна Росії з хокею ледь не повторила долю ярославського "Локомотива"

Російський хокей ледь знову не спіткала страшна трагедія. Літак з юніорської збірної Росії прямував з Москви до Цюріха. Підопічні головного тренера команди 1994 року народження Андрія Парфьонова летіли до Німеччини на серію контрольних матчів.

Літак не зміг приземлитися в аеропорту Цюріха, який був закритий через негоду. Пілоти прийняли рішення посадити літак в Мюнхені, але під час зниження аеробус потрапив в зону турбулентності і став стрімко пікірувати вниз.

Відомо, що пасажири рейсу, серед яких були російські тренери та хокеїсти, вже хотіли прощатися з життям, але за кілька сотень метрів до землі пілотові вдалося вирівняти літак і різко піти вгору.

У результаті аеробус з російською делегацією на борту прийняли в аеропорту Мюнхена, а до швейцарського Цюріха команда добиралася на автобусі.

При цьому менеджер команди Олександр Бердинських заявив, що інформація про те, що літак лише за кілька сот метрів до землі вийшов з піке, сильно перебільшена.

Нагадаємо, літак Як-42 з хокейною командою "Локомотив", яка летіла до Мінська на матч з "Динамо", розбився 7 вересня під Ярославлем. На борту літака знаходилися 45 людей. Після катастрофи вижила тільки одна людина - бортінженер Олександр Сізов.

Зараз ви читаєте новину «Юніорська збірна Росії з хокею ледь не повторила долю ярославського "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути