середа, 09 листопада 2011 13:26

Український клуб придбає бразильського форварда за 40 мільйонів євро

Український клуб придбає бразильського форварда за 40 мільйонів євро

Президент "Інтернасьоналя" заявив, що форвард його команди Леандро Даміао не перейде ні в "Мілан", ні в "Тоттенхем" - а все тому, що клуб отримав пропозицію з України розміром в 40 мільйонів євро.

"Чи є цією командою "Шахтар"? Не можу сказати, це делікатний момент. Зазначу лише, що про перехід Даміао у "Мілан" можна буде вести мову лише в тому випадку, якщо вони запропонують 40 мільйонів євро.

А поки єдиним клубом, який проявив конкретний інтерес до футболіста на такому рівні, є український, - цитує президента ClubCall.com.

Тим часом, юна зірка сербського футболу, 17-річний форвард белградського "Партизана" Лазар Маркович звернув на себе увагу з боку провідних європейських клубів.

Представники "Шахтаря", "Фіорентини" і "Челсі" вже побували в Белграді, намагаючись укласти угоду з футболістом. В "Партизані" поки і чути не хочуть про трансфер Марковича - адже у гравця контракт з клубом аж до 2016 року, повідомляє Mundo Deportivo.

Зараз ви читаєте новину «Український клуб придбає бразильського форварда за 40 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути