Ексклюзиви
неділя, 19 травня 2013 23:32

"Українські отамани" боксуватимуть у новому сезоні WSB за умови чесного суддівства
7

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

Якщо наступного сезону Всесвітньої серії боксу знову підтасовуватимуть результати ігор, команда "Українські отамани" вийде з турніру.

Про це заявив Gazeta.ua Володимир Продивус, президент Федерації боксу України.

"Чемпіонат закінчився і результат змінити неможливо, – говорить він. – Ми, звісно, подали апеляцію, але це, скоріш за все, зауваження щодо процедури організації та суддівства. Хочемо, щоб керівництво WSB звернуло на це увагу й усунуло всі проблеми, які були в Астані. Але якщо наступного сезону буде повторюватися таке суддівство, то я принципово зніму "отаманів".

Продивус зазначив, що наразі "Українські отамани" планують взяти участь у новому сезоні турніру Всесвітньої серії боксу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Отамани" заробили 150 тисяч доларів

"Справа у тому, що WSB – це бокс для людей. Тобто можна сказати, що Олімпійські ігри "наживо" проходили у нас в Україні. Адже всі кращі боксери світу боксували тут. Хто не зміг собі дозволити поїхати у Лондон, натомість міг побачити всіх призерів, легенд боксу у Києві", – підкреслив президент ФБУ.

Він вважає, що на сьогодні рейтинг боксу в Україні пішов угору.

"Захоплення боксом необхідно ще більше розвивати, а без фінансування, весь процес зупиниться. Я поки сам фінансую, ні в кого не прошу, щоб мені допомагали", – наголосив Продивус.

Нагадаємо, у фіналі третьої серії WSB "Українські отамани" при спірних суддівських рішеннях поступилися казахстанській команді "Астана Арланс", здобувши срібні нагороди у дебютному виступі у цьому турнірі.

Зараз ви читаєте новину «"Українські отамани" боксуватимуть у новому сезоні WSB за умови чесного суддівства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути