Ексклюзиви
понеділок, 01 грудня 2008 14:57

Українці здобули чотири медалі на етапах Кубка світу з фехтування

Чотири медалі - одне золото і три бронзи завоювали українські фехтувальники на етапах Кубка світу цими вихідними, повідомляє champion  з посиланням на Федерацію фехтування України.

Золоту медаль на етапі Кубка світу серед юніорів, який проходив 29 листопада 2008 року в місті Лешно (Польща) завоювала чинна бронзова призерка першості Європи серед юніорів Анастасія Московська. У півфіналі Настя обіграла полячку Марту Лічбінську 15:7, а у фіналі - Анну Лічбінську 6:5.

Всього одного уколу до виходу у фінал не вистачило українській спортсменці Катерині Чентцовій, яка поступилася майбутній срібній призерці турніру Анні Лічбінськой 14:15 і зайняла у підсумку третє місце.

Паралельно з турніром у Лешно проходив етап Кубка світу з фехтування на шпагах серед дівчат-юніорів у місті Таубергбішофштайм (Німеччина), де українка Анфіса Почкалова завоювала бронзу.

Неділя принесла Україні ще одну медаль: Клод Юнес на юніорському етапі Кубка світу з фехтуванню на рапірах у місті Лешно, поступившись у півфіналі італійцю Ніколо Меріньоло 14:15, завоював бронзову нагороду.

Зараз ви читаєте новину «Українці здобули чотири медалі на етапах Кубка світу з фехтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути