Ексклюзиви
понеділок, 29 квітня 2013 12:38

Вилучення Бекхема і масова бійка: ПСЖ переміг "Евіан"
8

Фото: ФОТО: dailymail.co.uk

Футболісти "Парі Сен-Жермен" з мінімальним рахунком здобули перемогу над "Евіаном" у заключному матчі 34-го туру чемпіонату Франції.

Гра, що пройшла в неділю в Ансі, закінчилася перемогою гостей з рахунком 1:0. Автором єдиного голу парижан став Хав'єр Пасторе, який відзначився на 50-й хвилині. Кінцівку зустрічі "Евіан" проводив у більшості. Спершу на 81-й хвилині другу жовту картку отримав Марко Верратті, а вже в компенсований час з поля був вилучений Девід Бекхем.

На 92-й хвилині англійський хавбек пішов прямою ногою в ногу суперника, однак не зіграв в неї. Головний арбітр зустрічі вилучив 37-річного Бекхема з поля.

Після фінального свистка гравці "Евіана" накинулися на хавбека "ПСЖ" Блеза Матюіді, який святкував перемогу перед лавкою запасних суперника.

З боку "ПСЖ" у перепалці також взяв участь голкіпер Сальваторе Сірігу. З боку "Евіана" - захисник Бріс Джа Джедже та нападник Сабер Хеліфа. Останній залишив поле у супроводі співробітників стадіону тільки після того, як всі гравці парижан пішли у свою роздягальню.

"Парі Сен-Жермен" (73 очки) завдяки цьому успіху зберіг відрив від "Марселя" (64) і вже в наступному турі може офіційно стати чемпіоном Франції. "Евіан" (34) залишився на рятівному 17-му рядку, випереджаючи за додатковими показниками "Сошо" (34).

Наступний матч футболісти "Евіана" проведуть 4 травня в гостях проти "Труа". "Парі Сен-Жермен" 5 травня вдома зіграє з "Валансьєном".

Зараз ви читаєте новину «Вилучення Бекхема і масова бійка: ПСЖ переміг "Евіан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути