Ексклюзиви
середа, 26 жовтня 2011 17:59

Учасники Євро-2012 виберуть тренувальні бази до 8 грудня

Учасники Євро-2012 виберуть тренувальні бази до 8 грудня

Національні збірні - учасниці фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі - до 8 грудня повинні визначитися з місцем дислокації під час проведення турніру. Таку вимогу висунув командам Європейський футбольний Союз, інформує авторитетне французьке видання "France Football".

Учасники Євро-2012 будуть мати шість днів після проведення 2 грудня у Києві жеребкування фінальної стадії змагань для того, щоб остаточно вибрати тренувальну базу на час проведення чемпіонату.

У той же час, як повідомляє "France Football", керівництво національної збірної Франції, яка на початку минулого тижня відвідало польські центри, зупинила свій вибір на польському містечку Варка, а також підписали попередню угоду з тамтешнім об'єктом. Тренувальна база, до якої входять два тренувальних поля і готель "Sielanka", повністю задовольнила вимоги головного тренера "Ле Блю" Лорана Блана.

Єдиний недолік центру в Варці - його віддаленість від аеропорту Варшави (62 км). Втім, це навряд чи завадить французькій стороні підтвердити свій вибір до визначеного УЄФА терміну.

Нагадаємо, у фінальній стадії чемпіонату Європи 2012 року на правах організаторів візьмуть участь Польща та Україна, а також переможці своїх груп у відбірковому турі: Німеччина, Росія, Італія, Франція, Голландія, Греція, Англія, Данія, Іспанія та команда Швеції. Остання стала кращою збірною, серед тих, які посіли другі місця.

Останні чотири учасники визначаться за підсумками стикових матчів. Вже відомо, що Туреччина зіграє з Хорватією, Боснія-Герцеговина - з Португалією, Естонія - з командою Ірландії, а Чехія - з Чорногорією. Перші ігри пройдуть 11 і 12 листопада, матчі-відповіді - 15 листопада.

Матчі Євро-2012 пройдуть на восьми польських і українських стадіонах. У Польщі учасників чемпіонату прийматимуть Варшава, Вроцлав, Гданськ і Познань, в Україні - Донецьк, Київ, Львів і Харків.

Зараз ви читаєте новину «Учасники Євро-2012 виберуть тренувальні бази до 8 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути