Ексклюзиви
середа, 26 жовтня 2011 08:34

У наставника "Спартака" вкрали сумку з грошима

У наставника "Спартака" вкрали сумку з грошима

Генеральний директор і головний тренер московського "Спартака" Валерій Карпін увечері у вівторок став жертвою грабіжників, передає агентство "Інтерфакс" з посиланням на неназване джерело в правоохоронних органах.

Співрозмовник агентства розповів, що, коли Карпін припаркував свій автомобіль біля будинку 2 у Другому лісовому провулку, щоб поговорити по телефону, невідомий відкрив праві двері машини і вихопив сумку, що лежала на сидінні.

Джерело РИА Новости при цьому стверджує, що зловмисник розбив скло машини. 42-річний тренер не постраждав, додав співрозмовник РИА Новости, нападник не став йому погрожувати і швидко зник.

У сумці було близько 200 тисяч рублів і документи тренера, розповіло джерело "Інтерфаксу". Тим часом джерело агентства ІТАР-ТАСС повідомило, що нападу вчинили на машину дружини Карпіна, а у викраденій сумочці було близько 300 тисяч рублів.

Постраждалі звернулися за допомогою в ОВС по Тверському району Москви, поліція намагається знайти злодіїв. "Інтерфакс" підкреслює, що поки не зміг отримати ні коментарів самого Карпіна, ні офіційних представників поліції.

Зараз ви читаєте новину «У наставника "Спартака" вкрали сумку з грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути