Ексклюзиви
пʼятниця, 25 березня 2011 12:56

"У нашої збірної повноцінний головний тренер" - Суркіс

"У нашої збірної повноцінний головний тренер" - Суркіс

Президент ФФУ Григорій Суркіс розповів, коли у національної збірної України з футболу з'явитися повноцінний головний тренер.

"Я вважаю, що у нашої збірної повноцінний головний тренер, - говорить Суркіс. - Не розумію дозвільні домисли, що підігріваються пресою, про те, що Калитвинцев з приставкою в.о. і без неї - це дві різні людини. Ні, це один і той самий чоловік, який сумлінно виконує свою роботу. А до горезвісної приставки нас привели певні обставини. ФФУ - відкрита організація, і якщо Калитвинцев позбудеться від приставки в.о., ви відразу ж про це дізнаєтеся.

Рішення (про призначення головного тренера збірної - Ред.) приймаю не я, а Виконком ФФУ. Шляхом консультацій, обміну думок. 30 числа ми проведемо Виконком, на якому одним з питань буде ситуація з головним тренером збірної. Але це не означає, що 30 числа ми дізнаємося ім'я нового тренера збірної. А, може, й дізнаємося, час покаже", - відзначає президент ФФУ.

Раніше джерело у Федерації футболу України повідомило, що Юрій Калитвинцев буде затверджений в ролі головного тренера збірної України.

Зараз ви читаєте новину «"У нашої збірної повноцінний головний тренер" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути