середа, 07 вересня 2011 10:51

"Треба щось змінювати і якомога швидше" - гравці збірної України про матч з чехами

"Треба щось змінювати і якомога швидше" - гравці збірної України про матч з чехами

Футболісти збірної України прокоментували розгромну поразку 0:4 від команди Чехії.

Олексій Гай, півзахисник "Шахтаря": Важко дати якусь характеристику цій грі. Звичайно, ми продемонстрували зовсім не те, що хотіли. Все-таки, матч з Уругваєм був більш показовим - і в плані змісту гри, і в плані видовищності. Сьогодні ж ми з перших хвилин зустрічі якось невпевнено почали діяти, і в результаті все призвело до такого ось сумного результату. Ми команда і всі разом повинні відповідати за результат і за гру. Колись хтось помиляється, завжди повинен знаходитися той, хто виручить. Поки це нам вдається не завжди. Нам потрібно бути більш згуртованими і уважними. Звичайно, приємного в цій поразці мало. Все-таки 0:4. Хоча моменти у нас і були. Що й казати, настрій зараз зовсім не таке, як після гри з Уругваєм. Як оцінюю свою гру? Коли ми програли, то нічого позитивного не бачу.

Олександр Кучер, захисник "Шахтаря": Якщо говорити про другий пропущений м'яч, то в цій ситуації Кадлець був "моїм" гравцем - саме я повинен був його тримати при всіх стандартних положеннях. Чому так сталося? У цьому ми вже самі розберемося, коли будемо аналізувати цей матч. Загалом, у цій грі були як негативні, так і позитивні моменти, але головне, звичайно, - це те, що програли з рахунком 0:4. Дуже прикро, всі хлопці засмучені.

Андрій Воронін, нападаючий московського "Динамо": Очевидно, що у нас є проблеми. Після таких матчів взагалі дуже важко щось говорити. Ми сьогодні повністю програли. Але, вважаю, знову пропустили дурні голи. Крім того, позначилося, що вже на початку матчу рахунок був 0:2. Після цього дуже важко повернути свою гру. Тим не менш, у нас сьогодні були хороші моменти. Хоча, звичайно, негативу було більше, ніж позитиву. Суддівство? Кажуть, що Девіч забив м'яч за правилами, не з "поза грою", говорять, що в одному з епізодів гравець збірної Чехії зіграв рукою в своїй штрафній площі, але на суддів уваги звертати не можна. Тим більше, рахунок на табло - 4:0 на користь нашого суперника. Можна, звичайно, говорити про якісь рішення судді не на нашу користь, але якщо брати гру в цілому, то головне одне - ми програли з рахунком 0:4. Будемо розбиратися. Найприкріше, що до чемпіонату Європи залишилося небагато часу. Треба щось змінювати в нашій грі. Причому, як можна швидше.

Анатолій Тимощук, півзахисник "Баварії" (на фото): Потрібно реалізовувати свої моменти. Навіть програючи з рахунком 0:2, достатньо хоча б в одному з випадків скористатися створеною можливістю біля воріт суперника, і тоді вже буде зовсім інша гра. Але вразити ворота суперника нам так і не вдалося. Думаю, що збірна Чехії була сьогодні налаштована більш агресивно і більше сконцентрований грала у рідних стінах. Звичайно, нічого не хочеться говорити на адресу арбітра, але очевидно, то таке суддівство, яке мало місце в сьогоднішньому матчі, особисто мені не сподобалося. З Уругваєм провели хороший матч. Сьогодні ж із усього негативу необхідно зробити правильні і корисні висновки. Зараз у збірній достатньо молодих гравців. Тому від таких поразок буде користь - кожен з хлопців зрозуміє, що матчі збірних - це не чемпіонат України. Тут рівень відповідальності, і рівень виконавців набагато вище, ніж в будь-якому національній першості. Гроші? Особисто для мене це ніякої ролі не грає - в матчах за збірну я завжди намагаюся боротися на футбольному полі, незважаючи на те, що достатньо заробляю в своєму клубі. У збірній гроші для мене - на основне. Я граю серцем, граю за свою країну, за свою національну команду. У моєму розумінні, це вершина того, про що може мріяти футболіст. І не повинно мати значення, граєш ти у збірній за гроші чи ні. У всякому разі, я кажу стосовно себе. Можливо, хтось думає інакше - тоді ваше запитання потрібно адресувати цим футболістам. Але я думаю, що таким гравцям не місце в національній збірній.

Зараз ви читаєте новину «"Треба щось змінювати і якомога швидше" - гравці збірної України про матч з чехами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути