пʼятниця, 31 липня 2009 09:38

Тимощук виграв свій перший трофей у "Баварії" (ФОТО)
5

Фото: Reuters

Матчем між "Манчестер Юнайтед" і господинею турніру мюнхенською "Баварією" завершився товариський турнір Audi Cup, який був присвячений сторіччю знаменитого німецького автоконцерну. Нагадаємо, що в півфіналах підопічні Алекса Фергюссона обіграли аргентинський "Бока Хуніорс", а хлопці Луї ван Гала розгромили італійський "Мілан".

В основному складі мюнхенської "Баварії" вийшов Анатолій Тимощук і зайняв свою звичну позицію опорного півзахисника - як відомо, Луї ван Гал досить багато експерементував, ставлячи Анатолія на правий фланг півзахисту. У матчі ж справа зіграв "капітан" Марк ван Боммель, Анатолій зробив дуже якісну роботу в середині. Так, не він був найкращим гравцем у складі Баварії, але зіграв надійно і якісно. А його розрізні передачі явно дуже сподобалися Маріо Гомесу - він кілька разів отримував чудові можливості для вирішального удару, але не міг їх реалізувати.

"Манчестер Юнайтед" в першому таймі на фоні "Баварії" дещо загубився. У них був один момент, коли центр оборони баварців дещо забарився і хтось з англійців пробив в каркас воріт через себе, але в цілому підопічні Фергюсона виглядали достатньо слабо.

У другому таймі принципово картина гри не змінилася - "Баварія" виглядала сильніше. Рензінг у воротах так само виглядав дуже сильно - відбив дуже непростий вихід один на один.


Доля переможця турніру вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. Рензінг провів дуже непогану серію пенальті, головним чином відбив удар Евра - Міхаель не раз реагував на удари гравців "Манчестера", але не міг дотягнутися до м"яча. Проте, дуже поганий удар Праньїча парирував вандер Сар, і рахунок після чотирьох ударів у обох команд залишився 3:3. Потім рахунок став 4:4. 5:5. Потім удар Скоулза Рензінг відбив, але м"яч все одно відправився у ворота. Бадштубер спокійно реалізував свій пенальті. 6:6. А ось удар Еванса Рензінг відбив по-справжньому - блискуча серія для Міхаеля. До м"яча підійшов Даніель ван Бюйтен і закінчив цю справу. 7:6 на користь "Баварії".

В кінці поєдинку три головні особи в "Баварії", Карл-Хайнц Румменігге, Улі Хенесс і Карл Хопфнер мило базікали і переглядалися на трибуні для віп-гостей. Напевно, Улі Хенесс вже відвик дивитися футбол з трибуни. Концерн Audi проведеним турніром задоволений не менше, ніж виступами в автосерії DTM. В цілому, вийшов дуже сильний передсезонний турнірчик.

Баварія - Манчестер Юнайтед 0:0, по пенальті 7:6

Баварія: Рензінг, Браафхайд, Демікеліс (Герлітц, 64), Брено (ван Бюйтен, 64), Лам (Праньїч, 64),Тимощук (Оттль, 78), ван Боммель (Алтинтоп, 64), Швайнштайгер (Соса, 64), Баумйоханн, Мюллер (Сене, 78), Гомес (Бадштубер, 63)

МЮ: Ван дер Сар, Евра, Фердінанд (Кеткарт, 70), Еванс, Флетчер, Нані, Скоулз, Гіггз, Гібсон (Валенсія, 65), Бербатов (Андерсон, 78), Оуен (Руні, 78).

За матеріалами Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук виграв свій перший трофей у "Баварії" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути