вівторок, 25 грудня 2012 10:51

Тимощук: "Шахтареві" під силу пройти "Борусію"

Тимощук: "Шахтареві" під силу пройти "Борусію"
За словами Тимощука, зараз "гірникам" важливо перебудуватися з групового турніру на матчі плей-офф. Фото: uefa.com

Півзахисник "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук проаналізував жеребкування Ліги чемпіонів для свого колишнього клубу донецького "Шахтаря".

"За "Шахтар" можу тільки порадіти. Гірники після невдачі у минулому році зуміли вийти на новий якісний рівень і продовжують боротьбу за європейський трофей. Пари "Арсенал" - "Баварія" і "Шахтар" - "Боруссія" по-своєму цікаві. Команда з Дортмунда непростий суперник, але "Шахтарю" під силу пройти далі", - заявив Тимощук.

За його словами, зараз "гірникам" важливо перебудуватися з групового турніру на матчі плей-офф.

"У "Борусії" у цьому сезоні відношення до матчів Ліги чемпіонів дуже відповідальне. Видно, що команда діє організованіше, ніж у минулі сезони. У складі ряд класних виконавців, які два роки поспіль перемагали в бундеслізі. Але якщо "Шахтар" продемонструє кращий футбол - шанси пройти до чвертьфіналу є", - вважає гравець збірної України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтареві" не пощастило з жеребкуванням

На питання про можливе повернення до Донецька Тимощук відповів: "Шахтар" - клуб, в якому я ріс і прогресував. Він завжди залишиться для мене рідним... Але я гравець "Баварії", і всі розмови на цей рахунок безглузді".

Футболіст також додав, що востаннє був у Донецьку під час Євро-2012 із національною збірною. Але при цьому підкреслив, що за іграми донецького клубу уважно стежить.

Нагадаємо, що перший матч між "Шахтарем" і "Боруссією" відбудеться у середу, 13 лютого, у Донецьку. Матч-відповідь пройде у вівторок, 5 березня, у Дортмунді.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук: "Шахтареві" під силу пройти "Борусію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути