Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2012 09:27

Теніс. Бубка без проблем подолав перший раунд Майамі

Теніс. Бубка без проблем подолав перший раунд Майамі
Сергій Бубка в другому раунді зустрінеться з Монфісом. Фото:hotsport.ua

22 березня, в Майамі (США) на турнірі АТР Sony Ericsson Open на відкритих корту (хард) з призовим фондом $ 3,973,050 в одиночному розряді проходять матчі першого кола.

25-річний українець Сергій Бубка (WC), який займає у світовому рейтингу 182-ге місце і пробився в основну сітку змагань через кваліфікацію, успішно подолав бар'єр першого кола. Сергій у двох партіях здобув перемогу над 79-ю ракеткою світу ,23-річним Ернестом Гулбісом з Латвії з рахунком 6:4, 6:4.

Тенісисти грали 1 годину 7 хвилин. Сергій взяв чотири подачі суперника і втратив дві свої. Він також п'ять разів подав навиліт, припустившись двох подвійних помилок, а на рахунку Гулбіса 4 ейси і стільки ж подвійних. Тенісисти зустрічалися вперше.

У другому раунді турніру суперником Сергія Бубки (Q) буде його одноліток з Франції, 14-та ракетка світу Гаель Монфіс.

У той же час Сергій Стаховський, який займає в світовому рейтингу 74-те місце не зміг подолає бар'єр першого кола, зазнавши в двох партіях поразки від 36-ї ракетки світу, 19-річного австралійця Бернанда Томіча - 6:7 (4), 3:6.

Поєдинок тривав 1 годину 29 хвилин. За цей час Сергій реалізував 1 з 9 своїх брейк-пойнтів проти 2 з 4 у Томіча. Українець виконав 7 подач навиліт і зробив 6 подвійних помилок, у його суперника 5 ейсів і 4 подвійні. Це була перша зустріч тенісистів.

Наступним суперником Бернанда Томіча буде п'ята ракетка світу іспанець Давид Феррер, який пропускав перший раунд. На даний момент в їхньому протистоянні попереду іспанець - 1:0.

У парному розряді Олександр Долгополов і бельгієць Ксав'є Малісс не змогли пробитися до другого кола, поступившись третьому сіяному дуету Мікаель Льодра/Ненад Зімоньіч (Франція/Сербія) з рахунком 3:6, 6:7 (4).

Долгополов і Малісс не змогли реалізувати жодного з п'яти своїх брейк-пойнтів, їх суперники реалізували єдиний наявний у них брейк-пойнт. На рахунку українця і бельгійця 6 ейсів, у їх суперників - 5 при цьому обидві пари зробили по одній подвійний помилці.

Теніс. АТР. Sony Ericsson Open. Майамі (США). Відкриті корти (хард). Призовий фонд $ 3,973,050. 96 учасників.

Перше коло

Сергій Бубка (Україна, Q) - Ернест Гулбіс (Латвія) - 6:4, 6:4

Бернард Томіч (Австралія) - Сергій Стаховський (Україна) - 7:6, 6:3

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Бубка без проблем подолав перший раунд Майамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути