Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2012 16:11

Теніс. Бейгельзімер вийшла до другого раунду Барселони і зустрінеться з Пеннеттою

Теніс. Бейгельзімер вийшла до другого раунду Барселони і зустрінеться з Пеннеттою
Бейгельзімер зустрінеться з Пеннеттою. Фото: sportonline.ua

Сьогодні, 10 квітня в Барселоні (Іспанія) на турнірі WTA Barcelona Ladies Open на відкритих кортах (грунт) з призовим фондом $ 220.000 в одиночному розряді проходять матчі першого кола.

204-й номер рейтингу WTA 28-річна українська тенісистка Юлія Бейгельзімер, яка пробилася в основну сітку через кваліфікацію, успішно подолала бар'єр першого кола. Юлія в двох сетах взяла гору над 81-ю ракеткою світу, 21-річною Олександрою Каданту з рахунком 6:3, 7:6 (4).

Матч тривав 2 години 20 хвилин. Першу партію Юлія виграла досить легко, зробивши два брейки проти одного, а в другій зустріла гідний опір, але на тай-брейку все ж зуміла завершити матч на свою користь. За гру українка один раз подала навиліт і зробила п'ять брейків, поступившись чотири рази своєю подачею. Її суперниця навиліт не подавала, припустившись 7 подвійних помилок. Це була друга перемога українки в двох зустрічах з Каданту.

У другому колі суперницею Юлії Бейгельзімер (Q) буде п'ята сіяна італійка Флавія Пеннетта, яка за 1 годину 26 хвилин обіграла іспанку Лару Арруабаррену-Весіно, яка займає в рейтингу WTA 174-те місце, з рахунком 6:0, 6:4.

Напередодні, 9 квітня, на іншому турнірі WTA в Копенгагені (Данія) інша українка Леся Цуренко не змогла вийти в основну сітку змагань, зазнавши поразки в трьох сетах від 398-го номера рейтингу WTA, 25-річної Ганни Чакветадзе (Росія) з рахунком 7:5, 4:6, 2:6.

Теніс. WTA. Barcelona Ladies Open. Барселона (Іспанія). Відкриті корти (грунт).

Призовий фонд $ 220,000. 28 учасниць.

Перше коло

Юлія Бейгельзімер (Україна, Q) - Олександра Каданту (Румунія) - 6:3, 7:6 (4)

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Бейгельзімер вийшла до другого раунду Барселони і зустрінеться з Пеннеттою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути