вівторок, 17 липня 2012 18:14

Теніс. Стаховський вилетів у першому колі турніру ATP в Швейцарії

Теніс. Стаховський вилетів у першому колі турніру ATP в Швейцарії
Стаховський не пройшов 138-ve ракетку світу. Фото: donbass.ua

Сьогодні, 17 липня, в Гштааді (Швейцарія) на турнірі АТР Cr?dit Agricole Suisse Open Gstaad на відкритих кортах (грунт), з призовим фондом ? 358,425 проходять матчі першого кола.

94-я ракетка світу, 26-річний українець Сергій Стаховський у стартовому матчі зустрічався з 27-річним німцем Дастіном Брауном, який займає в рейтингу АТР 138-ме місце і пробився до основної сітки змагань через кваліфікацію. У впертій боротьбі Сергій поступився в трьох сетах з рахунком 6:3, 4:6, 6:7 (8).

Матч тривав 2 години 2 хвилини. За цей час Стаховський реалізував 4 з 12-ти своїх брейк-пойнтів, а Браун - 4 з 7. Українець 11 разів подав навиліт і 6 разів помилився на подачі, у Дастіна - 10 ейсів і 5 подвійних. Всього на рахунку Сергія 107 виграних очок. На одне більше, ніж у його суперника. Між собою тенісисти грали вперше.

За вихід в ? фіналу Дастін Браун зіграє з переможцем протистояння Жюльєн Беннето (Франція, 6) - Григор Димитров (Болгарія).

Теніс. АТР. Cr?dit Agricole Suisse Open Gstaad Гштаад (Швейцарія). Відкриті корти (грунт). Призовий фонд ? 358.425. 28 учасників.

Перше коло

Дастін Браун (Німеччина, Q) - Сергій Стаховський (Україна, LD) - 3:6, 6:4, 7:6 (8)

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Стаховський вилетів у першому колі турніру ATP в Швейцарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути