середа, 20 лютого 2013 10:59

Син Бекхема приєднався до молодіжної команди ПСЖ

Син Бекхема приєднався до молодіжної команди ПСЖ
Девід Бекхем зі старшим сином Брукліном ФОТО: runyweb.com

Поки Девід Бекхем набирає форму в очікуванні дебюту за французький "ПСЖ", його старший син Бруклін займається в юнацькій команді парижан, повідомляє The Daily Mail.

Раніше повідомлялося, що Бекхем-старший особисто відвідував тренування Брукліна в юнацькій команді "Челсі" ще до підписання контракту з французьким клубом. А коли Девід ще виступав за американський "Лос-Анджелес Гелексі", його старший син перебував у клубній команді юнаків до 14 років.

Очікується, що Бекхем-старший, який не грав з грудня минулого року, дебютує за "ПСЖ" 24 лютого в принциповому і гарячому дербі проти "Марселя".

Нагадаємо, що зарплата зіркового британця складе 800 тисяч британських фунтів стерлінгів, частина з якої Бекхем, за його ж словами, має намір перераховувати на благодійність. Тим часом, офіційна ж зарплата Девіда буде значно меншою - 1900 фунтів. Так керівництво клубу і футболіст зуміють уникнути суворих нововведень у податковому законодавстві Франції.

За свою тривалу кар'єру Бекхем виступав у "Манчестер Юнайтед", "Реалі", "Мілані" і американському клубі "Лос-Анджелес Гелексі".

Зараз ви читаєте новину «Син Бекхема приєднався до молодіжної команди ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути