четвер, 10 червня 2010 14:38

Священики вперше зійшлися з ув'язненими на волейбольному майданчику

Священики вперше зійшлися з ув'язненими на волейбольному майданчику

На Прикарпатті вперше в Україні священики й ув'язнені зустрілися на спортивному майданчику. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ. У Коломийській виправній колонії N 41 відбулося неординарна подія - спільні спортивні змагання за участю правлячого архієрея Коломийсько-Чернівецької єпархії Миколи Сімкайло.

Священики УГКЦ не вперше відвідують ув'язнених з різними місіями - на свята, з благодійно-гуманітарною допомогою, та й, в остаточному підсумку, щотижня в місцевій церкві служиться Свята літургія. Проте вперше духовенство прийшло сюди, щоб помірятися силами з ув'язненими на волейбольному майданчику.

Перед матчем єпископ Микола (Сімкайло) відслужив молебень і прочитав проповідь. Крім цього, він подарував кожному образок матері Божої, а для тюремного храму - Апостол.

Потім відбувся хоча і товариський, але наповнений гострою спортивною боротьбою волейбольний матч між священиками та ув'язненими, в якому перемогу здобуло духовенство. Священики також подарували колонії волейбольні м'ячі.

За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Священики вперше зійшлися з ув'язненими на волейбольному майданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути