середа, 28 липня 2021 06:57

Світоліна вийшла в півфінал олімпійського турніру

Світоліна вийшла в півфінал олімпійського турніру
Еліна Світоліна грає важкі матчі щодня. Фото: Reuters

Українка Еліна Світоліна вийшла у півфінал тенісного турніру Олімпіади. Сьогодні Еліна перемогла італійку Камілу Джорджі в двох сетах - 6:4, 6:4.

Тенісистки провели на корті півтори години. Світоліна виконала по 2 брейка в кожному сеті і програла по гейму на своїй подачі (вела 5-1 в першій партії і 4-1 у другій).

Еліна Світоліна дебютує в ½ фіналу на Олімпійських іграх (в 2016 році програла на Олімпіаді в Бразилії в чвертьфіналі). Вдруге в рамках олімпійського турніру на цьому етапі виступить представник України: в 2008 році на Іграх в Пекіні до парного півфіналу дійшли Альона і Катерина Бондаренко.

61-я ракетка світу Каміла Джорджі боролася за свою 12-ту перемогу над суперницею з топ-10 в кар'єрі (першу на харді з 2018 року).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cвітоліна вийшла в 1/4 фіналу Олімпіади

У півфіналі Еліна Світоліна зіграє з переможницею матчу Паула Бадоса (Іспанія, WTA 29) - Маркета Вондроушова (Чехія, WTA 42). Для українки це буде третій півфінал в цьому році (Штутгарт, Майамі). За кілька днів до Олімпіади Світоліна вийшла заміж за француза Гаеля Монфіса.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна вийшла в півфінал олімпійського турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути