Ексклюзиви
пʼятниця, 05 червня 2020 08:00

Суркіс знущається над уболівальниками "Динамо"

Суркіс знущається над уболівальниками "Динамо"
Сьомін виправдовував Путіна за анексію Криму. Фото Футбум

"Російський тренер 73-річний Юрій Сьомін може втретє очолити київське "Динамо".

Керівництво київського клубу розглядає Сьоміна як одного з головних кандидатів на посаду наставника команди, пише dynamo.kiev.ua.

Усі розбіжності й непорозуміння між Сьоміним і президентом "Динамо" Ігорем Суркісом, які призвели до відставки фахівця з київського клубу 2012 року, залишилися в минулому. Конфліктну ситуацію повністю забуто".

За кілька годин сам Сьомін заявив, що досі не мав жодних контактів із "Динамо".

Можливе призначення Юрія Павловича стане апофеозом управлінського таланту братів Суркісів. Вони підпишуться під своєю повною нездатністю знайти талант і допомогти йому розкрутитися.

З чого живуть малі клуби в Європі? Вони вишукують молодих і перспективних футболістів і продають їх великим клубам. Схожа ситуація із тренерами. Фахівці, які змогли про себе заявити в скромних умовах безгрошів'я, отримують шанс у більш заможних клубах. Система відлагоджена й давно працює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радий буду продовжити свою кар'єру - Сьомін

Здавалося, що може бути простіше? Знайди фахівця, який досяг успіхів із скромним клубом і дай йому шанс проявити себе.
В українському футболі все навпаки. В силу свого бразильського легіону "Шахтар" шукає перспективних тренерів у Португалії. "Динамо" молодим шансу не дає зовсім. Реброва, якого свого часу випадково призначили до кінця сезону, не враховуємо. Згодом Сергій Станіславович змушений був пробивати собі дорогу нагору через Близький Схід і Угорщину.

Кияни йдуть шляхом найменшого опору. Юрій Сьомін мав феноменальний успіх із "Динамо" 2008-09. Клуб став чемпіоном, дійшов до півфіналу Кубка УЄФА. Потім, на гребні успіху, тренер покинув клуб і втік до Москви.

Якщо інформація підтвердиться, то Ігор Суркіс зможе переплюнути самого президента Зеленського з його нав'язливими до оскоми "новими обличчями"

Його другий прихід 2011 року можна було ще чимсь виправдати. Однак цього разу Юрій Павлович провалився. Кажуть, що він і не надто вривався на роботі.
І вже після цього Суркіси знову розглядають його кандидатуру на посаду тренера.

– Миші плакали, плювалися, але продовжували гризти кактус.

Якщо інформація підтвердиться, то Ігор Суркіс зможе переплюнути самого президента Зеленського з його нав'язливими до оскоми "новими обличчями".

Все це було би весело, якби насправді не було сумно. Суркіс не може безкінечно виправдовуватися тим, що він вкладає в команду власні кошти. Слава Богу, "Динамо" має ще мільйони прихильників. З часом їхній тиск посилюватиметься.

Бездарні менеджери не можуть керувати до безкінечності. Навіть в Україні. Негативна енергія накопичується і греблю рано чи пізно прорве. І ніщо так не прискорює процес, як "нові обличчя" біля керма.

Юрій Сьомін підтримував введення російських військ до Криму. За Ігоря Суркіса результати команди і так - плачевні. Тепер він хоче перевірити фанатів на міцність - як вони відреагують на інформацію щодо запрошення до клубу російського тренера.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс знущається над уболівальниками "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути