Ексклюзиви
середа, 08 квітня 2020 12:59

Супряга може стати новим Левандовським - агент

Супряга може стати новим Левандовським - агент
Супряга забив два м'ячі у фіналі Кубка світу. Фото ФК Дніпро-1

Колишній гравець "Сток Сіті" і збірної Сенегалу, Ібрагім Сонко перекваліфікувався в футбольного агента. Він дає характеристику провідним футбольним талантам України.

"Владислав Супряга - це перший форвард з часів Шевченка, якого я бачив, хто може стати новим Шевченком, - каже Сонко. - Він високий, швидкий, із неймовірними фізичними характеристиками. Без расизму, але, як для білого хлопця, він занадто швидкий. Зі зростом 186 см, але йому потрібно додати в фізичному плані. Він поки м'який. Хтось його штовхне - падає". Про це пише "Спортарена".

"Супрязі потрібно більше займатися в плані психології, ментальності. Щоб не виникало думок, начебто, я граю в УПЛ, забиваю, все вже є. І в той же час, щоб він зміцнів. Для цього треба працювати в тренажерному залі. Я не кажу, щоб Супряга був як Кличко, але він повинен загартувати себе, свій настрій, менталітет. щоб в ті моменти, коли його підсвідомість говорить, що він більше не може, Владислав мусить переступати через це і допрацьовувати. Весь час покращувати себе, удосконалюватися.

Згадати хоча б Кріштіану Роналду. Він приїхав до Англії високим, худим і швидким. В Англії він почав працювати над своїм тілом, перейшов у "Реал", потім "Ювентус" і постійно протягом кар'єри підтримує себе в прекрасній формі. Зараз у нього модельне тіло. Він працював над цим сам довгі роки. Супряга може бути топ-форвардом, новим Левандовським. Цей хлопець має неймовірні дані та розуміння гри. Все це потрібно ще більше розвинути.

Ще з українських гравців відзначу неймовірний потенціал Сергія Булеца. Я стежив за ним на тренуваннях під час зборів у Туреччині. Він може робити все те, що і Азар, тому що його техніка фантастична. Але він занадто спокійний. У мене складається враження, що він щасливий у Дніпрі і нічого не хоче міняти. Це сумно. Таким гравцям я говорю: "Подивися на АПЛ, який там чемпіонат, які футболісти. Хіба ти не хочеш грати проти "Манчестер Юнайтед" або проти "Челсі"? Схаменися та вдосконалюй себе! Не зупиняйся на досягнутому!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клуб Яремчука спробує придбати Супрягу

Владислав Супряга і Сергій Булеца стали чемпіонами світу серед 20-річних на Кубку світу, який минулого року відбувся в Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Супряга може стати новим Левандовським - агент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути